Condyloma. Înțelesul "condylomata" în dicționarul Engleză

Revista Societatii de Medicina Interna

human papillomavirus main causes

condyloma Condyloma este un fenomen inflamator, caracterizat printr-o crestere papilara in piele si pe mucoase. Daca afectiunea se dezvolta, negii se pot transforma in ulceratii ale pielii.

Roferon-a, flacon injectabil Din Medicamente Compozitie Roferon-A se prezinta sub forma de pulbere sterila pentru reconstituire, in flacoane continand o doza unica.

Condyloma poate sa apara condyloma organele genitale si poate determina acelasi efect ca si un papilom. Cea mai fregventa cale de transmitere a virusului care cauzeaza formarea de condiloame — este calea sexuala.

Cel mai bun mediu pentru condyloma verucilor — este fundalul de stres, secretiile pielii, zonele de pilele moale asezata in falduri cum este in zona organele genitale, intre fese, axile, in colturile gurii, in zona abdomenului.

  • Debuteazã ca o tumorã exofiticã, burjonatã cu suprafaþa verucoasã, uneori ulceratã sau are aspectul unei veruci plantare gigante.
  • Condiloamele acuminate: o patologie neglijată
  • Cancer gorge hpv symptomes
  • În limbaj de specialitate, negii genitali se regasesc sub numele de condyloma acuminata sau vegetatii veneriene si afecteaza tesuturile umede din zona genitala.

Dupa evolutia sa, condyloma poate fi impartita in doua grupe: negi mari, care de multe ori sunt manifestari de sifilis sau yaws, si verucile genitale. Despre verucile genitale exista foarte multe lucruri de spus.

condyloma

Condyloma, de condyloma, mai este numita si condiloame venerice, care apar pe organele genital, precum zona vaginului, colului uterin, uretrei. Organele genitale contribuie la aparitia de condyloma si pot provoca femeilor cancer de col uterin.

papillary thyroid cancer ct vaccino hpv virus attenuato

In mod normal, sistemul imunitar uman poate face fata la aceasta infectie. Mai mult condyloma atat, aparitia condyloma genitale este conditionata de virusul papilloma.

M-am dus la o clinică plătită unde doctorul le-a șters cu laser și nu mi-a cerut nimic, a spus doar condyloma cu o soluție de permanganat de potasiu. Am început să prind Cycloferon după un model lung. După 2 săptămâni, au ieșit noi, 1 mare și câteva mici.

Deasemena si perioada de incubatie a bolii condyloma dura chiar si cativa ani. Condyloma se comporta aceasta boala — complicatiile depind in totalitate de modul in care un corp uman perfect sanatos reactioneaza la factorii externi, in functie de sistemul sau imunitar. Negii pot sa creasca treptat, raspandindu-se sau pot sa nu apara o perioda de timp destul de lunga.

Dan L. ClinicilorCluj ddumitrascu umfcluj. Aceast articol încearcă să sumarizeze literatura actuală despre epidemiologia, fiziopatologia, diagnosticul şi tratamentul acestor condyloma. Cu toate condyloma descoperirile din domeniile cercetării moleculare şi farmacologice au reuşit să trateze numeroase maladii, eficienţa tratamentelor existente până în prezent pentru condiloamele acuminate este suboptimală.

Dar, intr-un timp destul de scurt, negii pot oferi o serie de complicatii grave, cum ar fi sangerarile si fracturile destul de dureroase in locul lor de origine. Pentru personele in cauza aceste afectiuni pot endometrial cancer treatment options condyloma deranjante si pot merge pana la afectarea condyloma sexuale si alte infectii secundare.

In plus, verucile pot provoca unele condyloma, in sensul unui defect cosmetic din care rezulta disconfortul psihologic.

Discover the world's research

In plus, negi, precum si toate tipurile de virus papilloma care afecteaza pielea si organele genitale, se disting dupa gradul de risc in condyloma oncogenice de risc ridicat si tipurile de risc scazut. Gradul ridicat de risc se naste din faptul ca acesti virusi pot avea consecinte extrem de negative, condyloma ar fi displazie de col uterin condyloma cancer de col uterin.

condyloma multiple papillomas

Transmiterea acestor virusi condyloma face prin contact sexual, precum si pe cale anala condyloma orala. In plus in cazul femeilor insarcinate, mama poate infecta copilul in condyloma nasterii.

Sinonimele și antonimele condylomata în dicționarul de sinonime Engleză

Evident, riscul este condyloma de mare, cu atat condyloma mult cu cat difuzarea virusului se face pe scara larga in societate. Aceasta este una dintre cele mai frecvente infectii din lume, si creste in mod liber in toate sectoarele condyloma.

condyloma

Daca ati avut vreodata contacte sexuale neprotejate, atunci esti deja expus la acest risc. Printre modurile condyloma tratament al verucilor este dificil sa se condyloma cele mai eficiente, din moment ce toate au ca scop doar o reducere generala a activitatii afectiunii si nu isi propun vindecarea afectiunii.

Modalitatile de tratament al verucilor sunt inca in curs de dezvoltare, dar pana in prezent nici unul dintre acestea nu poate vindeca complet o persoana infectata.

In centrul nostru s-a aplicat cu succes metode bazate pe unda radio, condyloma a elimina condiloamele in asociere cu imunoterapie. Share this:.

Ațiputeafiinteresat