Cisticercozele.

cisticercozele

Persoanele care au această teniei în intestin, nu se poate dezvolta cisticercoză, dar elibereze ouă în fecale care pot contamina legume sau carne, care provoacă cisticercozele altora. După trei zile de la ingerarea oualor de tenie, care ies din ouă cisticercozele larve care trec în fluxul sangvin și a devenit depuse în cisticercozele, cum ar fi musculare, inima, ochii sau creierul, chisturi care formează, care pot inflama, expandează și chiar cauza probleme neurologice.

cisticercozele

Când ouăle penetrează sistemul nervos, boala este identificată cisticercozele fiind cisticercercoza cerebrală sau neurocysticercoza. Principalele simptome Simptomele de cisticercoza variază în funcție de locul afectat, după cum urmează: Brain: dureri de cisticercozele, convulsii, confuzie sau coma; Inima: palpitații, dificultăți de respirație sau respirație zgomotoasă; Mușchii: dureri locale, umflături, inflamații, crampe sau dificultăți de mișcare; Piele: umflarea pielii, care de obicei nu provoacă durere și poate fi confundată cu cisticercozele Ochi: dificultate în vederea sau pierderea vederii.

Diagnosticul de cisticercoză se poate face cu examene de imagine ca raze X, CT, ecografie sau RMN-ul, precum și examinarea lichidului cefalorahidian în creier sau sânge testele.

cisticercozele can hpv cause throat cancer

Ouă 3 zile după ce a fost ingerat de către om, sunt cisticercozele în larve pentru a trece în lojă sânge în țesuturi, cum ar fi creierul sau inima, cauzand chisticercoza umane. Aflați mai multe cisticercozele Teniasis și cisticercozele puteți distinge aceste două boli: Teniasis.

cisticercozele parazitii unde ai fost ce-ai facut

Cum este tratamentul Tratamentul pentru cisticercoză se face de obicei cu medicamente, cum ar fi antiparazitare prazicuantel sau albendazol, de exemplu. În plus, utilizarea de medicamente anticonvulsivante pentru prevenirea crizelor convulsive pot fi necesare, precum steroizi sau o cisticercozele chirurgicală pentru a elimina tenia cisticercozele, în funcție de starea de sănătate cisticercozele individului și de severitatea bolii.

Posturi Populare.

Cirurgia de cisticercose cerebral. Brain worm surgery. Neurocysticercosis.

Ațiputeafiinteresat